Ultimele cautari:

:: Imo4 :: block :: con :: con imhoff :: et :: et - st :: PRET :: sonda :: sonda clor :: multi ::

Oamenii, odată cu trecerea timpului, devin tot mai conștienți de necesitatea unei relații armonioase cu natura. Mediul nostru de viață a suferit schimbări importante și trebuie să fim tot mai constienți de faptul că nu este posibilă dezvoltarea civilizației noastre ignorând natura.

Apa este esențială pentru viață și este, de asemenea, indinspensabilă pentru majoritatea industriilor. În acest context strategic vital este mai necesar ca oricând tratarea inteligentă a acestei resurse prețioase. Toate industriile care utilizează apa au nevoie de echipamente sau de linii de tratare a apei. Tratarea apei necesită o foarte bună stăpânire a procesului astfel încât aceasta să se integreze perfect în fluxul de producție și, totodată, să nu dăuneze mediului în care este deversată.

LUDOTERM, în colaborare strânsă cu partenerii săi, oferă servicii complete având ca misiune rezolvarea oricăror probleme privind calitatea apei, de la concepție până la punerea în operă si exploatarea acesteia.

În ciuda aparențelor, compoziția apei este deosebit de diferită atâ în ceea ce privește sursele de apă cât și în privința utilizării ei. Pentru a răspunde cerințelor privind calitatea și cantitatea apei, indiferent de domeniul de utilizare, Ludoterm propune produse de înaltă calitate, performante și fiabile. Experiența acumulată de partenerii noștri se bazează pe mai multe decenii de studii și cercetări astfel încât astăzi suntem capabili să tratăm apa indiferent de unde provine ea și de natura problemelor pe care le ridică. Făcând apel la Ludoterm înseamnă să beneficiați de experiența acumulată de partenerii noștri, înseamnă în egală măsură să beneficiați de servicii de cea mai bună calitate:


Murind fără apă!!!

 


Filtru cu auto-spălare cronometrică și la Δp = 0,5 bar<br /> Racord hidraulic: 1 1/2" ÷ 3".

BRAVO MAX A

 Sisteme siguranta

Sisteme siguranta

Stații de epurare anaerobe pentru 5 ÷ 30 locuitori echivalenți.

Staţii biologice IMHOFF

Stații de epurare cu tratament aerob pentru 5 - 25 L.E.

Stații de epurare tip ”NOROI ACTIV”