Ultimele cautari:

:: Imo4 :: block :: con :: con imhoff :: et :: et - st :: PRET :: sonda :: sonda clor :: multi ::

Despre Ludoterm

Ludoterm, unul dintre cei mai importanti jucatori de pe piata echipamentelor termice din Romania, si-a dobandit recunoasterea si renumele prin promptitudinea si eficienta cu care a raspuns tuturor cererilor si asteptarilor clientilor sai, in toti cei 13 ani de existenta.

In prezent, domeniul de activitate al firmei Ludoterm consta in importul si comercializarea unei game variate de echipamente, utilaje si piese de schimb pentru instalatii termice, gama care se diversifica in permanenta odata cu dinamica pietei.

Totodata datorita instruirii permanente a echipei Ludoterm, in ceea ce priveste noile produse aparute dar si a ultimelor tehnologii folosite pe piata europeana, si colaborarii cu peste 30 de furnizori din intreaga Europa, Ludoterm sta alaturi de clientii sai cu o oferta profesionista, de cea mai buna calitate si completa.

In plus, Ludoterm este o societate care este constienta de importanta pe care o are lantul furnizor – Ludoterm – distribuitor – client, si de aceea toate proiectele sale au ca scop satisfacerea tuturor cerintelor clientilor, in cele mai bune conditii, obiectiv realizabil numai prin stransa colaborare cu partenerii sai: furnizorii si distribuitorii.

In concluzie cuvintele care definesc Ludoterm sunt: promptitudine, eficienta, calitate, disponibilitate, experienta.